Norbrygg
NORBRYGG OSLO

Påmelding til Oslomesterskapet i pils 2018

Tid 1. September kl. 23:59 - 27. October kl. 00:00
Adresse Valdresgata 15
Arrangør Jørgen Olsen
Telefon 97696396

Oslomesterskapet i pils er en konkurranse i regi av Norbrygg Oslo åpen for alle Norbrygg-medlemmer (også fra andre fylkeslag). Nytt av året er at vi utvider konkurransen til å omfatte alle lagerkategorier. Det betyr at du kan levere bidrag i alle de 18 underkategoriene i klassene 1 lys lager, 2 mørk lager og 3 bock i Norbryggs typedefinisjoner.

Konkurransen er todelt:

Tidslinje

April 2018: Kunngjøring av konkurransen

April-august: Brygging og lagring

1. september 2018: Frist for påmelding og innlevering av flasker

5. september: Bedømming

7. september: Kunngjøring av vinnerne (lenke til sak på norbrygg.no)

26. oktober: Premieutdeling

September-januar: Brygging og lagring til Publikums favoritt 2019

26. januar 2019: Publikums favoritt

Innlevering, merking og oppbevaring

Påmelding skjer via denne siden. Husk å angi tydelig i notatfeltet hvilke(n) klasse(r) de(t) påmeldte ølet/ølene tilhører iht Norbryggs typedefinisjoner. For eksempel "1D Tysk pilsner" eller "3D Bock".

Påmelding vis medlemsnummer fungerer i utgangspunktet kun for medlemmer i Norbrygg Oslo. Dersom du opplever problemer med å registrere deg, send navn, adresse, medlemmersnummer og e-post til norbrygg@oslo.no, og vi vil sørge for at du vil kunne melde deg på allikevel.

Det skal leveres to flasker av hvert deltakende brygg. Flaskene merkes med en lapp med navn på brygger samt hvilken av de 18 underklassene ølet tilhører (se forrieg avsnitt). Lappen festes med gjennomsiktig teip eller strikk. Lappen må sitte på, men samtidig være enkel å fjerne slik at flasken fremstår nøytral til bedømming.

Alle bidrag leveres til Norbrygg Oslo-styremedlem Jørgen Olsen, Valdresgata 15, 0557 Oslo per post eller personlig overlevering etter avtale. Valdresgata ligger øverst på Grünerløkka, enkelt tilgjengelig med trikk 11, 12 og 13, eller buss 20, 21, 30 eller 33.

Alle innleverte bidrag vil bli oppbevart på kjølerom (4 grader) fram til bedømming.

Det er gratis å delta i konkurransen. Hver person kan delta med til sammen maksimum tre forskjellige brygg.

Dersom ikke annet er spesifisert, gjelder samme regler som for flaskekonkurransen i NM (regler her).

Bedømming

Bedømmingen vil bli foretatt av sertifiserte Norbrygg-dommere og følge Norbryggs retningslinjer for bedømming av typeriktighet i henhold til klasse. Dommerne kårer til slutt de tre beste ølene på tvers av klasser.

Resultater og dommerskjemaer vil tilgjengeliggjort i etterkant av bedømmingen (de er vedlagt kunngjøringen på norbrygg.no. Den enkelte deltaker har mottatt sin deltaker-ID på epost.

Premiering

Bryggerne av de tre beste ølene vinner et 19-liters Cornelius-fat og inviteres til å servere en ny batch av ølet sitt på Norbrygg Oslos stand under Publikums favoritt 2019. Vinnerne får dekket ingrediensene, men må selv brygge og servere ølet. Norbrygg Oslo stiller med stand, bannere, Lindr-tappetårn, samt CO2 og slanger/koblinger.

Det blir premieutdeling på Norbrygg Oslos arrangement fredag 26. oktober.


Arrangementet er desverre fullbooket eller avsluttet og det er ikke lengre mulig å melde seg på.
Annen info til arrangør: